bemutatkozás

KACSUKPATENT Európai Szabadalmi és Védjegy Iroda Kft.
Telefon: (1)-785-5691, (20)-413-0341 Fax: (1)-785-8326
Iroda: Budapest, Üteg u. 11/a, 1139
E-mail: info@kacsukpatent.hu

Munkatársaink
DWORNIK MAREK

Dwornik Marek
szabadalmi ügyvivőjelölt

Végzettség: okl. fizikus-csillagász
Nyelvek: angol
E-mail: dwornik@kacsukpatent.hu

Dwornik Marek 2009-ben, kiváló minősítéssel szerzett fizikus-csillagász diplomát a Szegedi Tudományegyetemen. Ezt követően maximális pontszámmal felvételt nyert a Fizika Doktori Iskola asztrofizika programjába, ahol általános relativitás- és gravitációelméleti kutatásokat folytatott. Szakterülete a galaktikus méretskálájú Bose-Einstein kondenzátum sötét anyag modellek, valamint az alternatív gravitációelméletek. A témában számos idegen nyelvű publikációja, konferencia kiadványa, konferencia posztere, valamint egy könyvfejezete jelent meg. Doktorandusz évei során rendszeresen látott el oktatói feladatokat, valamint vállalt ügyeletet a Szegedi Csillagvizsgálóban. Több hazai és nemzetközi tudományos konferencián is előadott, illetve posztert mutatott be. A kutatói pályája során egy állami és egy uniós ösztöndíjat nyert el. Jelenleg a doktori értekezését írja.

Az elméleti fizikához kapcsolódó kutatásokon kívül a kísérleti fizikai problémák, a végeselemes modellezés, valamint az elosztott számítási rendszerek iránt is érdeklődik. Utóbbi témával, egy kutatócsoport tagjaként, jelenleg is aktívan foglalkozik.

A szabadalmi ügyvivői pályát 2014-ben kezdte a KACSUKPATENT Európai Szabadalmi és Védjegy Iroda Kft-nél, mint szabadalmi ügyvivőjelölt.

Vissza..
 
Oldalunk megfelel a XHTML 1.0 szabványnak. www.kacsukpatent.hu 2009. Compute Slovensko Sro.