bemutatkozás

KACSUKPATENT Európai Szabadalmi és Védjegy Iroda Kft.
Telefon: (1)-785-5691, (20)-413-0341 Fax: (1)-785-8326
Iroda: Budapest, Üteg u. 11/a, 1139
E-mail: info@kacsukpatent.hu

Domain nevek

A cégek, termékek és szolgáltatások internetes megjelenése napjainkban egyre fontosabbá válik, mivel az Internet a fogyasztók elsődleges keresési felületévé, a tájékozódás alapvető eszközévé lépett elő.

A domain név időben történő regisztrációja több szempontból is kiemelt jelentőségű.

Egyfelől könnyen megjegyezhető domain név nagyban elősegíti a cég, termék vagy szolgáltatás Internetes megtalálását. Másfelől, míg azonos névvel több cég is rendelkezhet, sőt azonos védjegyek is megférnek egymás mellett különböző áruosztályok esetén, addig a fontosabb kiterjesztésekhez (.hu;. .com; .eu) kapcsolódó domain nevekből csak egyet-egyet lehet kiosztani.

A korlátozott domain név készlet teret enged a rosszhiszemű domain név regisztrációknak, vagyis amikor valaki tényleges használat nélkül lefoglal magának mások érdekeltségi körébe eső, akár mások védjegyébe ütköző domain nevet, pénzszerzés lehetőségének reményében, vagy egyszerűen csak a konkurencia ügyfeleinek átirányítása végett.

Az új igényekhez alkalmazkodva a megszokott iparjogvédelmi tevékenységeken kívül domain név regisztrációval, valamint domain név vitarendezésre irányuló ügyek képviseletével is foglalkozunk.

 
Oldalunk megfelel a XHTML 1.0 szabványnak. www.kacsukpatent.hu 2009. Compute Slovensko Sro.